100% натуральний продукт. Не містить ГМО, підсилювачів смаку та запаху, консервантів, барвників.
Використовується для ароматизації чаю та інших гарячих напоїв. Відмінно поєднується зі смаженою та тушкованою яловичиною, свининою, шашликом, голубцями у невеликих кількостях використовується у томатних соусах для макаронів.
МЕДИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ.
Чай із перцевої м'яти – ефективний шлунковий засіб, особливо при нудоті, позовах до блювання або нападах блювання. Однією-єдиною чашкою помірно теплого чаю з перцевої м'яти, випитої невеликими ковтками, можна досягти негайної дії. Також швидко діє цей чай при шлунково-кишкових захворюваннях, які супроводжуються метеоризмом, спазмами та випорожненням з поганим запахом. Дозування: по 1 чашці 3 десь у день. Не в останню чергу чай із перцевої м'яти сприяє відтоку та секреції жовчі.
Чай із перцевої м'яти:
1 столову ложку з верхом листя залити 1/4 л окропу і витримати під кришкою 10 хвилин. Потім остудити. Пити його найкраще непідсолодженим.