100% натуральний продукт. Не містить ГМО, підсилювачів смаку та запаху, консервантів, барвників.
Смак чаберу пряний, насичений, трохи терпкий, а аромат нагадує одночасно суміш базиліку та чорного перцю.
Це традиційна пряність Південно-Східної Європи – балканських країн, Болгарії, Албанії. Без чабера неможливо уявити чорбу – найпопулярніший густий болгарський суп, мусаку, шашлик, тушковану яловичину з овочами, жарку.
Чабер чудово поєднується з усіма видами м'яса, підходить для більшості овочевих страв, крім тих, де використовується капуста. Особливо вдало застосовується при запіканні овочів - баклажанів, паприки, томатів, спаржі та пагонів квасолі. Також він часто застосовується для приготування маринадних заливок.
Особливу роль грає чабер при приготуванні м'яса на грилі, так популярного в балканських країнах. М'ясо виходить з ледь помітною пряно-перцевою гіркуватістю, і це дійсно дуже смачно.