100% натуральний продукт. Не містить ГМО, підсилювачів смаку та запаху, консервантів, барвників.
Як пряність використовується листя лавра найчастіше в сушеному вигляді, а також плоди лавра і лавровий порошок, що є концентрованим екстрактом ефірних масел лавра. Для приготування соусів використовують лавровий порошок і вводять, коли вони охолонуть до теплого стану. Молотий лавр можна додавати до паштетів, ковбас, шпиків.
Ціле листя лавра сушать і в такому вигляді використовують як пряність. Зрідка зустрічаються свіже листя, сухі плоди лавра або подрібнене сухе листя.
Спеція лавровий лист хороша практично в будь-яких супах та бульйонах (крім молочних), прийнято її закладати за 5-10 хвилин до закінчення приготування перших страв.