100% натуральний продукт. Не містить ГМО, підсилювачів смаку і запаху, консервантів, барвників.
Володіє більш тонким і сильним перцевим ароматом, порівняно з чорним перцем. При цьому менш пекучий. Використовується у стравах, де естетично небажані вкраплення чорного перцю і необхідно підкреслити перцевий аромат. Збуджує апетит і сприяє здоровому травленню.
БІЛИЙ ПЕРЕЦЬ--- один із різновидів спецій, за допомогою якого можливо вдосконалити масу страв,
надати їм смаку, оригінального аромату і не звичайної гостроти.
Використання білого перцю в кулінарії не є настільки широким, як у випадку з перцем чорним. Однак, незважаючи на це, багато кулінарів дуже часто використовують цей продукт. Особливо пасує ця пряність до страв із відвареного м'яса та запеченої риби. Також білий перець добре гармонує з несолодким тістом і виробами з фаршу.
Користь білого перцю вперше було виявлено в Стародавній Індії. Уже в той період часу було доведено, що ця вишукана спеція має чудові антисептичні властивості. Сьогодні на основі екстракту білого перцю створюють безліч лікувальних мазей, а також різні протизапальні засоби та інші медичні препарати.