100% натуральний продукт. Не містить ГМО, підсилювачів смаку і запаху, консервантів, барвників.
Відрізняється солодким смаком з дуже легким хвойним відтінком, гострота і пекучість відсутні. Рожевим перцем приправляють рибу і морепродукти, особливо кальмари і гребінці. Чудово поєднується зі свіжими овочами в салатах. Ідеальна приправа
Перець рожевий горошок є однією з найбільш затребуваних прянощів, яку використовують у приготуванні різноманітних страв, на вигляд ягоди перцю нагадують журавлину, дозрівають плоди на дереві шинус, яке можна зустріти в Бразилії, США, Австралії, Аргентині.
НАЦІОНАЛЬНІ КУХНІ: французька південноамериканська, середземноморська,
Рожевий перець майже не пахне, але при помелі починає видавати слабкий солодкувато перцевий аромат