100% натуральний продукт. Не містить ГМО, підсилювачів смаку та запаху, консервантів, барвників.
Петрушка – рослина, яка відноситься до сімейства зонтичних. Для нашої місцевості це досить популярний продукт харчування, його люблять в Європі, Америці і навіть в Африці.
Користь петрушки зумовлена вмістом великої кількості вітамінів та мінералів. Є в ній вітамін А, необхідний для гостроти зору та шкіри. Завдяки наявності вітамінів В відбувається відновлення м'язової тканини та нормалізація діяльності нервової системи. У великій кількості в петрушці знаходиться калій, який нормалізує артеріальний тиск та роботу серцево-судинної системи. Є в ньому кальцій та фосфор – мінерали, які мають особливе значення для кісткової тканини. Щодо калорійності, то вона знаходиться на досить низькому рівні.
Петрушка входить до списку найпопулярніших приправ, які використовуються у багатьох кухнях світу. Її можна застосовувати не тільки у свіжому, а й у сушеному та замороженому вигляді. Найчастіше петрушку використовують у рецептах салатів, запіканок, рагу. Також вона чудово доповнює смак м'яса та риби. Взагалі, петрушка може поєднуватись практично з усіма продуктами, за винятком солодкого.